Rissne vårdcentral logo
Vårdcentral

Rissne vårdcentral

Vårdcentralen är ditt förstahandsval när du eller ditt barn behöver vård. Här möter du erfarna läkare, sköterskor, psykologer och annan vårdpersonal. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Om det behövs remitterar vi dig vidare i vården. Du kan lista dig hos oss och få en fast läkarkontakt. Vi tillhör den offentligt drivna vården. Vi drivs inte av vinstkrav utan av omtanke.

Informationen uppdaterades 13:34 - 4 jul, 2025

Här kan du se omdömen som Rissne vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

60%

Drop-in-tider

Laboratorium KS

Tobaksavvänjning, primärvård, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Hypertonimottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Vaccinationsverksamhet, Medicinsk fotvård, Distriktssköterskeverksamhet, Flyktingmedicin

3.2
Annette H.
12 nov, 2024
Igår 11 Nov. 2024 fick jag Influensa och Covidsprutor på Rissne VC av duktiga och trevliga sköterskor Angelica o Andrea. Bra info efteråt så man vet vad som kan hända. Alltid trevligt bemött av alla sköterskor,läkare, reception som jag träffat under alla år. Jag går gärna dit igen.
Eija K.
4 dec, 2023