Rehab City Lidingö logo

Rehab City Lidingö

Här kan du träffa legitimerade arbetsterapeuter, dietister och fysioterapeuter/sjukgymnaster. För en del besvär kan det också bli aktuellt att träffa en kiropraktor, kurator eller logoped.För dig som behöver rehabilitering efter en stroke, annan förvärvad hjärnskada eller neurologisk sjukdom kan vi även erbjuda neuroteam. Det är ett speciellt anpassat vårdteam som arbetar med den sortens besvär. ...

Vårt mål
Vi arbetar för att förbättra aktivitets- och funktionsförmågan hos dig som patient. Målet är att få tillbaka eller behålla bästa möjliga rörlighet i kroppen och att skapa förutsättningar för ett självständigt och aktivt liv. Vårt fokus är alltid att främja hälsa och förebygga sjukdom och skador.

Sammanhållen vårdkedja
Tillsammans med vårdcentral, barnavårdscentral, heldygnsvård, hemtjänst och biståndshandläggare gör vi rehabiliteringsplaner för att hjälpa dig uppnå målen med din rehabilitering. Vid behov görs hembesök.

Informationen uppdaterades 12:40 - 11 sep, 2025

Onsdag
Tisdag
Måndag
Torsdag

Strokevård, Neurologisk rehabilitering, Arbetsterapi, Dietistverksamhet, Kiropraktik, Logopedi, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Primärvårdsrehabilitering