Enebybergs vårdcentral logo

Enebybergs vårdcentral

Vårdcentralen är ditt förstahandsval när du eller ditt barn behöver vård. Här möter du erfarna läkare, sköterskor, psykologer och annan vårdpersonal. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Om det behövs remitterar vi dig vidare i vården. Du kan lista dig hos oss och få en fast läkarkontakt. Vi tillhör den offentligt drivna vården. Vi drivs inte av vinstkrav utan av omtanke.
Enebybergs vårdcentral

Under sommaren har vi ändrade öppettider. Laboratoriet är stängt mellan 7 juli och 8 augusti.

Informationen uppdaterades 15:34 - 7 jul, 2025

Här kan du se omdömen som Enebybergs vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Sommartider
Sommartider

Gäller 1/6-31/8
Torsdag
Onsdag
Tisdag
Måndag

Distriktssköterskeverksamhet, Primärvårdsrehabilitering, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Arbetsterapi, Dietistverksamhet, Tobaksavvänjning, primärvård, Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT)

Enebybergs vårdcentral har fått positiva omdömen för sin kompetenta och lyhörda personal, inklusive läkare och sjuksköterskor. Patienter uppskattar den snabba provtagningen och det trevliga bemötandet. Dock har vissa patienter upplevt svårigheter att kontakta kliniken via telefon och problem med betalningsrutiner. Det finns också rapporter om långa väntetider och mindre tillfredsställande attityder från enstaka läkare.
Kompetenta läkare
Trevlig personal
Bra prioritering av akuta ärenden
Goda vana av kontinuitet
Svårt att nå via telefon
Långa väntetider för vissa
Problem med betalningsrutiner
Vissa läkare otrevliga
Allmänvård, kroniska sjukdomar, äldre
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (110) & Google (5).

2.5
4.8
Ann-Marie N.
15 jul, 2025
Jag har alltid mött kunnig och engagerad vårdpersonal på mottagningen. De har följt upp min behandling och återkommit till mig med information. Känner mig trygg här
Karin S.
14 okt, 2024
Tråkigt att efter några tvingas byta till annan vårdcentral. Har tappat förtroendet för denna vårdgivare då kommunikation med patient är obefintlig. Fått jaga i över 3 veckor för att få prata med en läkare och mina frågor sjabblas bort av både sköterska och läkare. Kompetensnivån har också sjunkit avsevärt vilket bidragit till onödiga biverkningar av mediciner och besvär. Nu byter jagvårdcentral.