Hallstaviks vårdcentral logo
Vårdcentral

Hallstaviks vårdcentral

Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kroniska sjukdomar. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Via Alltid öppet kan du chatta, boka tid för besök eller boka videomöte med oss. Du bokar tid i appen eller på alltidoppet.nu Vi erbjuder våra patienter ett brett urval...
Hallstaviks vårdcentral

Vi erbjuder våra patienter ett brett urval av högkvalitativa tjänster inom hälso- och sjukvård:
- Husläkarmottagning
- Äldremottagning för dig som är 75+
- Distriktsköterske/Sköterskemottagning
- Vaccinationer
- Samtalsterapeuter för Psykisk hälsa
- Diabetesmottagning
- Astma/KOL mottagning
- Läkarinsatser inom basal hemsjukvård

Läs mer på vår hemsida om enhetens specifika erbjudande.

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning på telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 11:18 - 10 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Hallstaviks vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

75%

65%

82%

Flyktingmedicin, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Vårdcentral (BT)

Hallstaviks vårdcentral Tiohundra är känd för sitt proffsiga och trevliga bemötande, där patienterna ofta får snabb tidbokning och omedelbar hjälp vid akuta besvär. Däremot upplever vissa patienter svårigheter med att få den hjälp de behöver, särskilt genom missade videomöten och lång väntetid för läkarkontakt. Kliniken passar väl för äldre och de som behöver akut eller allmän vård.
Snabb tidsbokning
Proffsigt bemötande
Trevlig personal
Svårt nå önskad hjälp
Omedelbar hjälp vid akuta fall
Missade videomöten
Lång väntetid för kontakt
äldre, akut vård, allmän vård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (50) & Google (6).

3.3
Bertil F.
24 nov, 2024
Vänligt och proffsigt mottagande.
1.5
Kristina M.
7 mar, 2024
Ingen fungerande hjälp med något