Norrtälje södra vårdcentral logo

Norrtälje södra vårdcentral

Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kroniska sjukdomar. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Via Alltid öppet kan du chatta, boka tid för besök eller boka videomöte med oss. Du bokar tid i appen eller på alltidoppet.nu Vi erbjuder våra patienter ett brett urval...
Norrtälje södra vårdcentral

Vi erbjuder våra patienter ett brett urval av högkvalitativa tjänster inom hälso- och sjukvård:
- Husläkarmottagning
- Äldremottagning för dig som är 75+
- Distriktsköterske/Sköterskemottagning
- Vaccinationer
- Samtalsterapeuter för Psykisk hälsa
- Diabetesmottagning
- Astma/KOL mottagning
- Läkarinsatser inom basal hemsjukvård

Läs mer på vår hemsida om enhetens specifika erbjudande.

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning på telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 11:13 - 10 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Norrtälje södra vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Flyktingmedicin

2.6
1.5
Anneli A.
17 apr, 2025
Dåligt med tider , får ingen tid alls , får återkomma (men när) eller söka till akuten . Det är inte första gången heller. Kommer att byta till en annanVC Är det så här sjukvården fungerar. Inte konstigt att akutmottagningarna kollapsar
3.8
Hans A.