Fittja vårdcentral logo
Vårdcentral

Fittja vårdcentral

Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Via appen Alltid öppet kan du chatta med oss, boka tid för besök eller boka videomöte med läkare. När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att...
Fittja vårdcentral

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 06:39 - 25 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Fittja vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Vaccinationsverksamhet, Medicinsk fotvård, Distriktssköterskeverksamhet, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Kuratorsverksamhet, Tobaksavvänjning, primärvård

Fittja vårdcentral får blandade recensioner från patienterna. De flesta klagar på dåligt bemötande och bristande kommunikation, vilket skapar frustration. Ett fåtal patienter uppskattar dock vårdcentralen och personalens trevlighet. Servicen uppfattas som ojämn och kan variera mycket beroende på vem man träffar, vilket bidrar till osäkerhet bland besökare.
Dåligt bemötande
Bristande kommunikation
Oprofessionellt bemötande
Trevlig personal
Bra vårdcentral
Ojämn service
N/A
*Sammanfattat från Google (15) & Hitta (1).