Huddinge Barnmorskemottagning logo
Vårdcentral

Huddinge Barnmorskemottagning

Drop in är stängt från kalendervecka 25 till kalendervecka 35 Telefontid är kl 11-12.00 under perioden 16/6 -29/8 Vi är en av Region Stockholms barnmorskemottagningar och erbjuder kostnadsfri mödrahälsovård, stöd under graviditet, preventivmedelsrådgivning, insättning av spiral och p-stav, provtagning för sexuellt överförbara infektioner samt gynekologisk cellprovtagning efter kallelse från...

Aktuell information

Drop-in stängt kalenderveckor 25-35. Telefontid 11.00-12.00 under perioden 16/6-29/8 Behöver du akut hjälp och är gravid före graviditetsvecka 21+6, v.v sök gyn akuten. Behöver du akut hjälp och du är gravid i graviditetsvecka 22+0 eller längre gången, vv kontakta förlossningen. Sista Drop-in innan semestertid är fredag den 13/6 kl 08.00-09.00. Vi kan tyvärr endast ta ett begränsat antal. OBS! Vi har inte Drop-in den 2/5, 9/5 och 30/5 .

Drop in är stängt från kalendervecka 25 till kalendervecka 35
Telefontid är kl 11-12.00 under perioden 16/6 -29/8

Vi är en av Region Stockholms barnmorskemottagningar och erbjuder kostnadsfri mödrahälsovård, stöd under graviditet, preventivmedelsrådgivning, insättning av spiral och p-stav, provtagning för sexuellt överförbara infektioner samt gynekologisk cellprovtagning efter kallelse från Regionalt cancercentrum.

Du är välkommen till oss oavsett var du bor och vi garanterar dig en trygg vård av högsta kvalitet på vår trivsamma mottagning. Vi arbetar enligt nationellt framtagna riktlinjer. Med dessa som grund anpassar vi vården efter dina behov och önskemål.
Du kan enkelt boka tid hos oss via e-tjänsten Boka tid direkt. Via appen Alltid öppet kan du boka ett fysiskt besök på mottagningen, boka ett videomöte eller chatta med en barnmorska. Du är även välkommen att kontakta oss via telefon.
Stanna hemma om du känner dig sjuk och har symtom på luftvägsinfektion eller magsjuka.

Läs gärna mer om oss på 1177
Huddinge barnmorskemottagning ingår i Huddinge och Flemingsbergs Familjecentraler med barnavårdscentral, förebyggande socialtjänst och öppen förskola.

Vi har inte någon Drop-in kalendervecka 25-35

Informationen uppdaterades 07:47 - 10 jun, 2025