Trångsunds vårdcentral logo

Trångsunds vårdcentral

Vi har öppet vardagar kl 8-17. För all tidsbokning, rådgivning samt eventuella avbokningar, vänligen kontakta oss på tel 08-123 454 00 eller se ovan för 1177 :s e-tjänster. Våra läkare: Klas Nordenskiöld Susanna Tihamsson Håkan Magnusson Anna Maria Kostrzewska Julia Hahn LABORATORIET, obs! ingen drop-in! mån-fre kl 8 - 12 Telefonnummer: 08-123 454 00 Drop-in för blodtryckskontroll är stängt...

Våra läkare:
Klas Nordenskiöld
Susanna Tihamsson
Håkan Magnusson
Anna Maria Kostrzewska
Julia Hahn

LABORATORIET, obs! ingen drop-in!
mån-fre kl 8 - 12
Telefonnummer: 08-123 454 00

Drop-in för blodtryckskontroll är stängt tills vidare.

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 06:24 - 25 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Trångsunds vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Distriktssköterskeverksamhet, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Allmänmedicin

4.5
1 omdöme
4.5
Anneli Z.
7 mar, 2024
Doktor Håkan Magnusson gav både ett trevligt och professionellt intryck. Oerhört kunnig läkare. Bra och snabbt svar från den administrativa personalen.