Flemingsbergs vårdcentral logo

Flemingsbergs vårdcentral

På Flemingsbergs vårdcentral finns: Husläkarmottagning Distriktssköterskemottagning Diabetesmottagning Astma- och KOL-mottagning Hjärt- och Kärlmottagning Hemsjukvård Barnavårdscentral Psykosocialt team för vuxna Psykosocialt team för barn och unga Laboratorium För mer info, var god se vår webbplats När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för...

På Flemingsbergs vårdcentral finns:
Hjärt- och Kärlmottagning
Hemsjukvård
Barnavårdscentral
Psykosocialt team för vuxna
Psykosocialt team för barn och unga
Laboratorium

För mer info, var god se vår webbplats

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 04:16 - 1 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Flemingsbergs vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Allmänmedicin, Psykologverksamhet, vuxna, Tobaksavvänjning, primärvård, Kuratorsverksamhet, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, barn och ungdom, Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Distriktssköterskeverksamhet, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet

2.4
Klara M.
20 feb, 2025
Katastrof! Undvik denna vårdcentral om du värnar om din hälsa!
3.3
Youssef B.
13 feb, 2025
Jättenöjd med min läkare Aree, som alltid lyssnar och tar mina symptom på allvar. Han var snabb med att skicka mig vidare, vilket var avgörande för mitt mående. Fick även väldigt fint bemötande och bra hjälp av Jennielee. Stort tack till både Jennielee och Aree.