Vårdcentralen är ditt förstahandsval när du eller ditt barn behöver vård. Här möter du erfarna läkare, sköterskor, psykologer och annan vårdpersonal. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Om det behövs remitterar vi dig vidare i vården. Du kan lista dig hos oss och få en fast läkarkontakt.
Boo vårdcentral har fått beröm för att ge fantastisk hjälp vid varje besöktillfälle och för att vissa läkare erbjuder bra vård. Det finns dock många klagomål på deras telefonsystem, långa väntetider och bristande administrativa hantering, vilket påverkar tillgängligheten. Trots dessa problem märker vissa patienter en förbättring i servicen över tid.
Fantastisk hjälp
Lång väntetid
Otillräcklig tillgänglighet
Bra läkare erfarenhet
Förbättrad service
Administrativa brister
Dålig telefonsystem (alla)
kroniska besvär, barn, rutinundersökningar
*Sammanfattat från Google (25) & Nationell patientenkät (175).
Fantastisk hjälp
Lång väntetid
Otillräcklig tillgänglighet
Bra läkare erfarenhet
Förbättrad service
Administrativa brister
Dålig telefonsystem (alla)
kroniska besvär, barn, rutinundersökningar
*Sammanfattat från Google (25) & Nationell patientenkät (175).