Capio Vårdcentral Skogås logo

Capio Vårdcentral Skogås

Du kan få rådgivning och hjälp direkt via vår chatt av sjuksköterska, psykolog, kurator eller läkare via Capio Vårdcentral Skogås. Chatten är öppen dygnet runt och vi svarar dig mellan kl. 8.00 och 15.00 alla helgfria vardagar. Om det behövs erbjuder vi videobesök för ordinarie patientavgift. När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året...
Capio Vårdcentral Skogås

När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året runt, fram till klockan 22.

När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden via Capio Go alla dagar, året runt, fram till klockan 22. Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare: https://capio.se/digitala-tjanster/capio-go/

Informationen uppdaterades 16:41 - 1 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Skogås har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Provtag med remiss

Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Medicinsk fotvård, Distriktssköterskeverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Kuratorsverksamhet, Tobaksavvänjning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, barn och ungdom, Astma- och KOL-mottagning, primärvård

Capio Vårdcentral Skogås har generellt en omtänksam personalstämning, vilket många patienter uppskattar. Några poängterar också proffsighet och trygg vård i allmänhet. Dock klagas det på bristande rutiner vid provtagning, misstag med patientinformationen och långa väntetider. Vårdcentralen verkar lämplig för barn och enklare vårdärenden.
Fantastisk personal
Bristande provtagningsrutiner
Lång väntetid för besök
Proffsig och trygg vård
Stödjande atmosfär
Förväxling av patientinfo
barn, enkla vårdärenden
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (97), Google (6) & Facebook (1).

4.5
4.3
Birgitta M.
15 nov, 2024
Högsta beröm till läkaren Alfonso Roman, som var lyhörd, noggrann, tydlig och vänlig. Högsta beröm till Shahida som tog blodprov snabbt och skickligt och var så rar.
Olesia T.
13 aug, 2021