Här kan du som har varit patient på Södersjukhuset beställa dina egna journalkopior. Du kan beställa journalkopior som är upprättade från och med 2002-01-01. Äldre journaler, från 2001 eller tidigare, handhas av Regionarkivet www.regionarkivet.regionstockholm.se Observera att vi inte handlägger följande: - Röntgenbilder - Journaler från Akutmottagningen för våldtagna (AV-SöS) - Journaler från...
Observera att vi inte handlägger följande: - Röntgenbilder - Journaler från Akutmottagningen för våldtagna (AV-SöS) - Journaler från Förlossning/BB - Journaler från Sachsska barn- och ungdomssjukhuset - Journaler från Infektionsenheten-Venhälsan - Journalanteckningar av kuratorer eller psykologer
För att beställa journaler för de vi inte handlägger hänvisar vi er till 1177 eller till Södersjukhusets telefonväxel.