Capio Vårdcentral Ringen, Capio Närsjukvård AB logo

Capio Vårdcentral Ringen, Capio Närsjukvård AB

Hos oss kan du känna dig trygg med att din hälsa är i goda händer. Vi erbjuder följande tjänster: - Vårdcentral - Distriktssköterska - Diabetesmottagning - Spirometrimottagning - Psykosocial konsultation - Laboratorium - Unilab - Tekniska hjälpmedel - Vaccinationer - Hemsjukvård - Fotsjukvård - Psykosociala teamet - Hypertonimottagning - Sjukgymnast När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med...
Capio Vårdcentral Ringen, Capio Närsjukvård AB

Hos oss kan du känna dig trygg med att din hälsa är i goda händer.
Vi erbjuder följande tjänster:
- Fotsjukvård
- Psykosociala teamet
- Hypertonimottagning
- Sjukgymnast
När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året runt, fram till klockan 22.
Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare: https://capio.se/digitala-tjanster/capio-go/

Informationen uppdaterades 16:41 - 1 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Ringen, Capio Närsjukvård AB har fått i Nationella Patientenkäten.

Diabetesmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Vårdcentral (BT), Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Tobaksavvänjning, primärvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Medicinsk fotvård, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin

2.2
Jonas H.
16 jan, 2025
Jag har varit ansluten till Capio Ringen i många år och det har varit okej. Jag söker inte vård så ofta men de gånger jag gjort det så har bemötanden var extremt otrevligt och språkförbistringen är ofta ett problem. Jag har nu ändrat mitt vårdval till Vasastan.
4.3
Lena B.
20 dec, 2024
Fick akut hjälp och operation vid skada trots att jag inte var skriven på vc. Tack för mycket bra bemötande och vård. Fick tyvärr fel info först om att jag var tvungen byta vc för att få hjälp vilket blev ett problem när jag inte kan byta tillbaka.