Dalens vårdcentral, Praktikertjänst AB logo
Vårdcentral

Dalens vårdcentral, Praktikertjänst AB

Tidsbokning sker per telefon till respektive läkare/distriktssköterska alternativt via vår chattfunktion Mitt PTJ, se mer information på vår webbplats. För att avboka en besökstid kan du ringa dygnet runt på 08-557 60 350, kontakta oss via e-tjänster 1177 se Mina bokade tider eller via Mitt PTJ. Vi vaccinerar mot TBE för både vuxna och barn. Det heter Encepur och ges till barn från 1 år t o m...
Dalens vårdcentral, Praktikertjänst AB

Vi vaccinerar mot TBE för både vuxna och barn. Det heter Encepur och ges till barn från 1 år t o m 11 år. Från 12 års ålder är det vuxenvaccin som gäller. Om du har fått någon dos av FSME går det bra att ta nästa dos med Encepur.
För TBE-vaccination är du välkommen boka tid till distriktssköterska!

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 16:41 - 1 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Dalens vårdcentral, Praktikertjänst AB har fått i Nationella Patientenkäten.

Helgfria vardagar.

Helgfria vardagar.

Distriktssköterskeverksamhet, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Vårdcentral (BT), Tobaksavvänjning, primärvård, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin

2.9
Camilla G.
8 maj, 2025
Jag har gått många år på Dalen och hade en fantastisk läkare som tyvärr inte är kvar. Senaste tiden har jag bara haft sån otur med lärarna och dem är för unga för att för stå min sjukdoms bild. Jag får hela tiden diskutera om allt för att få hjälp. Nu har jag ytterligare fått en ung läkare och informerar att jag har fått diagnosen heds som är en bindvävnad sjukdom och frågar läkern om hen vet vad det är och svara jag har hört om eds men sen var det bra med det så ingen hjälp där. Dagens läkare är inte intresserad att gör det bästa för patienten det tråkigt att Dalens vårdcentral accepterar det
Annelie C.
15 aug, 2024
Har fått toppen hjälp hittills och idag sökte jag min husläkare på dennes telefontid, en röst sa, läkaren du ringt har inte telefontid nu. Jodå tänkte jag och testade random en annan. Fick förklaring OCH tid 10.45 (ringde 09.30) Jag antar att vi är många som vill ha hjälp "igår" och vi är nog många som någon gång sökt vård på fel plats pga desperata. Men jag hoppas och tror vc närakuter akutmottagningen etc gör så gott de kan. Alla dr ssk vårdbiträden mm har ju oxå de ovan dem som bestämmer