Familjeläkargruppen Odenplan logo

Familjeläkargruppen Odenplan

2024-01-01: Familjeläkargruppen har ett listningstak. Detta innebär att det under perioder kan uppstå en kö för patienter som önskar lista sig hos oss. Mottagningens sköterskor telefon 08-587 676 10, 07:30-17:30 Husläkare telefontid 08:30-09:15 När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. ...

Mottagningens sköterskor telefon 08-587 676 10, 07:30-17:30
Husläkare telefontid 08:30-09:15
Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 06:32 - 16 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Familjeläkargruppen Odenplan har fått i Nationella Patientenkäten.

Distriktssköterskeverksamhet, Medicinsk fotvård, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, barn och ungdom, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Allmänmedicin, Tobaksavvänjning, primärvård

Familjeläkargruppen Odenplan lovordas för sin empatiska och professionella personal. Många patienter upplever engagerade läkare och bra bemötande. Dock rapporteras det om svårigheter att boka tid och vissa otrevliga mottagningsupplevelser. Även inkonsekventa läkare och tveksamma behandlingsförslag nämns. Rekommenderas för vuxna som söker primärvård och rutinkontroller.
Empatisk och professionell
Effektiv sjukvård
Inkonsekventa läkare
Icke-lyhörda behandlingsförslag
vuxna, primärvård, rutinkontroller
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (120) & Google (40).

4.3
2.8
Jackie W.
5 jan, 2024
Jag har varit listad här ex antal år och var supernöjd med min första läkare. Dessvärre gick hon i pension och därefter har det bara gått nedför. Varit hos två läkare och båda är otroligt dåliga på att lyssna in och bemöta patienten rätt om du frågar mig. Gråtit båda gångerna jag har gått därifrån då jag jag uppfattar att läkarna mer vill få besöket överstökat och betalt. Då talar vi ca 5 min max som jag har varit inne hos läkaren. Får bara höra att "alla mår dåligt och många är sjuka nu"... Istället för att faktiskt undersöka problemet... man känner sig liten och underminerad när man lämnat
4.8
Eva H.
13 mar, 2023
Oerhört nöjd med min läkare, kan inte tänka mig ett bättre bemötande än det jag får. Lyhörd o tålmodig. Bra kommunikation.