Vi erbjuder undersökning, bedömning och diagnostik för muskuloskeletala besvär. Vid behov erbjuder vi även behandlingar som rådgivning, muskelbehandling, ledmobilisering, ledmanipulation, laserbehandling, akupunktur och dry needling samt träning av ledrörlighet och stabiliserande träning.
Sabbatsbergs Ryggcentrum har fått positiva omdömen för deras kunniga och proffsiga personal som erbjuder effektiv behandling och bra bemötande. Flera patienter uppskattar den djupgående undersökningen och specifik hjälp för sina besvär. Några negativa aspekter inkluderar stress vid besök och felaktiga diagnoser. Trots detta är många patienter mycket nöjda med deras engagerade och omtänksamma personal.
Kunnig och proffsig personal
Stressad vid besök
Fel diagnos
Ointresserad ibland
Förbises problem
akutvård, långvariga besvär, dry needling
*Sammanfattat från Google (24) & Vården (1).
4.3
1 omdöme
4.3
Carina D.
26 okt, 2023
Den absolut skickligaste sjukgymnast jag mött. Vänlig, in lyssnande med stor kunskap och erfarenhet. Jag har fått så fantastiskt mycket kunnig hjälp efter mina knä/höft plastik operationer samt en stelopererad rygg. Hade med stor sannolikhet suttit i rullstol idag om jag inte fått denna hjälp