GeBlod Malmö logo
Blodcentral

GeBlod Malmö

Vi är en av flera blodcentraler runt om i Skåne där du kan ge blod. Som blodgivare gör du en viktig insats och hjälper oss att ständigt fylla på vårt blodlager.

Informationen uppdaterades 12:24 - 17 jun, 2025

Blodgivningsverksamhet

1.3
Irena H.
12 jun, 2025
Vill verkligen bidra med att ge blod i samhället men era urkassa öppettider och krav på tidbokning gör att man sliter i det. Behöver ni inte vårt blod?
2.3
Nathalie L.
4 jun, 2025
Jag var precis där för första gången för att göra en hälsodeklaration och intervju då det är något jag har velat länge! Jag är fortfarande i chock över hur dåligt bemötande och hur ovälkommen jag kände mig av personal. Hon som skulle intervjua m.m var väldigt stressig och hade en sur/ hetsk ton. Det slutade med att hon jämförde mina blodådror som ”absolut inte är bra nog för att ge blod” med en mans ådror som satt bredvid vilket kändes väldigt nedvärderande och oproffsigt. Jag bara tackade för mig och gick, så besviken på denna upplevelse!