Hallenborgs gata 13, Malmö
På Capio Vårdcentral Västra Hamnen kan du få hjälp av erfarna läkare och sjuksköterskor med alla tänkbara besvär som är kopplade till din hälsa. Din livskvalitet är viktig för oss, därför erbjuder vi ett brett vårdutbud. Du kan besöka oss antingen på vår fysiska mottagning i Malmö, eller träffa en av våra läkare digitalt. Välkommen!
Hos oss erbjuds du en heltäckande vård och vi kan exempelvis hjälpa dig med:
Du kan välja oss som din fasta vårdcentral, vilket kallas att lista sig. Det innebär att du är ansluten till oss, och att du går hit för dina vårdbehov. Att lista sig kan öka din känsla av kontinuitet och trygghet som patient, eftersom du ofta får träffa samma samma personal och läkare när du kommer till oss. Våra ledord på Capio är bota, lindra och trösta - så du som patient behåller en god hälsa!
Välkommen att boka en tid hos Capio Vårdcentral Västra Hamnen, eller lista dig hos oss, redan idag!
Informationen uppdaterades 15:49 - 16 aug, 2023
16 nov, 2023
Har varit listad hos dem sen 2017 och aldrig fått så bra vård/blivit hörd på någon annan vårdcentral. Otroligt fina människor, är så tacksam över all hjälp jag fått genom dem och kommer aldrig byta trots att jag bytt område som jag bor i.