Ekeby Vårdcentral logo

Ekeby Vårdcentral

Välkommen till Achima Care, Ekeby vårdcentral! Vi erbjuder en mångfald av tjänster för att tillgodose våra patienters önskemål. Vårt mål är att vara flexibla och ge dig god tillgänglighet till vård av bra kvalitet med ett trevligt bemötande. Vi kan erbjuda besök hos familjeläkare, distriktssköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi har en kurator som arbetar med stödjande samtal och det finns specialinriktade mottagningar för diabetes och vikt. I anslutning till vårdcentralen finns Familjecentralen och vår Barnavårdcentral tel: 042-406 09 33.
ÄLDREMOTTAGNING Vår äldremottagning riktar sig till dig som är över 75 år och har mer än en långvarig sjukdom. Här får du träffa sjuksköterska och vid behov även läkare. Vi arbetar både med att bedöma och behandla: Blodtryckskontroll Såromläggning Inkontinensutredning Receptförnyelse Hjälpmedel Läkartider Läkemedelsbehandlingar Genomgång av läkemedel Ge injektioner Samordning med hemsjukvården Och mycket mer. Genom en helhetsbedömning av ditt hälsotillstånd kommer vi gemensamt fram till en vårdplan som du känner dig trygg med. Målet med äldremottagningen är att du som patient skall få en mer samlad och sammanhållen vård. Kontakta äldresjuksköterska 0738-601 685, mån-fre 10-12 (helgfria dagar). Välkommen!

Informationen uppdaterades 11:21 - 17 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Ekeby Vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Arbetsterapi, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vårdcentral (BT), Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Verksamhet för unga vuxna med psykisk ohälsa, Vaccination mot covid-19, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Kuratorsverksamhet, Naprapati, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin

Ekeby Vårdcentral erbjuder vänligt och kunnigt bemötande med bra tillgänglighet och personligt omhändertagande. Många patienter uppskattar den flexibla vårdtillgången och den omtänksamma atmosfären. Dock förekommer kritik mot lång väntetid, brist på kontinuitet och ibland bristande kommunikation. Trots dessa utmaningar, anser flera patienter att personalen gör ett bra jobb med att tillhandahålla nödvändig vård och stöd.
Vänlig och kunnig personal
Brist på kontinuitet
Bristande kommunikation
Orolig stämning ibland
äldreomsorg, allmän vård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (46), Google (8) & Hitta (2).

2.2
4.8
Linda H.
18 sep, 2024
Nyinflyttad o mitt första besök på vårdcentralen här. Fick snabbt en tid och väntar på uppföljning av läkare under nästa vecka. Men sjuksköterskan jag hade kontakt med var hjälpsam och trevlig. Fortsättning följer.
Evy B.
26 feb, 2024
Inget fungerar för mig. Utebliven kontakt flera gånger under ettår nu. Mycket dålig vårdcentral