Kungsgårdshälsan logo
Vårdcentral

Kungsgårdshälsan

Vårt mål är att ge dig god tillgänglighet till vård av bra kvalitet med ett trevligt bemötande. Vi kan erbjuda besök hos familjeläkare, distriktssköterska, diabetessköterska, astma/KOL sköterska, psykiatrisjuksköterska, arbetsterapeut och dietist. Mottagningen har ett nära samarbete med sjukgymnast samt psykolog. Vi har en vaccinationsmottagning med resemedicin och alla typer av vaccinationer. Hos oss finns även Mama Mia där vi erbjuder barnmorskemottagning samt barnavårdscentral. Vid livshotande sjukdom ring 112.

Informationen uppdaterades 14:26 - 21 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Kungsgårdshälsan har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet

Recensionerna av Kungsgårdshälsan varierar kraftigt. Flera patienter nämner att vårdcentralen har mycket professionella läkare och ett tryggt bemötande, samtidigt som flera klagar på att det kan vara svårt att få en läkartid och att bemötandet ibland upplevs som opersonligt. Receptionen får också kritik för att inte alltid vara hjälpsam. Vårdcentralen erbjuder dock en flerspråkig service, vilket uppskattas av många patienter.
Svårt att få tid
Bra bemötande
Utebliven uppföljning
Trygg vårdcentral
allmänvård, flerspråkiga patienter
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (84) & Google (20).

Anna N.
26 nov, 2024
Nöjd, är glad över att det är den medicinska bedömningen som gör att man får tid i rätt tid. Då blir det tider över til de som behöver.
Lennart P.
8 sep, 2024
Kompetent personal som gör det där lilla extra.