Vårdcentralen Osby logo
Vårdcentral

Vårdcentralen Osby

När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 15:21 - 15 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Osby har fått i Nationella Patientenkäten.

Flyktingmedicin, Vaccination mot covid-19, Familjecentral, verksamhet, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Kuratorsverksamhet, Artrosskola, Dietistverksamhet, Arbetsterapi, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård

Vårdcentralen i Osby får beröm för sin effektiva och enkla service samt för trevlig och hjälpsam personal. Patienter upplever även tillfredsställelse med hur pandemin hanterats och fångar uppskattning för personlig återkoppling. Trots detta är läkarkontinuitet ett bekymmer för många, samt att bemötandet från läkaren kan variera. Vårdcentralen är väl lämpad för vaccinationer och akuta besök med en flexibel tidsbokning som uppskattas av några patienter.
Enkel och effektiv service
Personlig återkoppling från läkare
Variabel bemötande från läkare
Fördröjningar under besök
vaccinationer, akuta besök, lokalvård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (78), Google (4), Hitta (3) & Facebook (1).

2.3
1 omdöme
2.3
Margareta H.
4 feb, 2021
Oerhörd försämring av tillgänglighet! Urusel hemsida och likaså telefonsvarare. Mycket dålig uppföljning av tex remisser. Medicinbeställning från nätet fungerar inte! Att bara gå i försvar och skylla på andra duger inte! Låt levande människor kommunicera med varandra och gör mötena effektiva. Lägg allt om Covid under eget knappval!