(2 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Södergatan 11A-D, Helsingborg

Öppet i morgon från 13:00

Om oss

Välkommen till Capio Vårdcentral Helsingborg Söder!

På Capio Vårdcentral Helsingborg Söder, på Södergatan 11 A-D, kan du få hjälp av erfarna läkare och sjuksköterskor med alla tänkbara besvär som är kopplade till din hälsa. Din livskvalitet är viktig för oss, därför erbjuder vi ett brett vårdutbud. Du kan besöka oss antingen på vår fysiska mottagning i Helsingborg, eller träffa en av våra läkare digitalt. Välkommen!

Vi hjälper dig med din hälsa

Hos oss erbjuds du en heltäckande vård och vi kan exempelvis hjälpa dig med:

• Vaccination
  • Sår
  • Hemsjukvård
  • Psykoterapi

Välj Capio Vårdcentral Helsingborg Söder som din vårdcentral

Du kan välja oss som din fasta vårdcentral, vilket kallas att lista sig. Det innebär att du är ansluten till oss, och att du går hit för dina vårdbehov. Att lista sig kan öka din känsla av kontinuitet och trygghet som patient, eftersom du ofta får träffa samma samma personal och läkare när du kommer till oss. Våra ledord på Capio är bota, lindra och trösta - så du som patient behåller en god hälsa!

Välkommen att boka en tid hos Capio Vårdcentral Helsingborg Söder, eller lista dig hos oss, redan idag!

Informationen uppdaterades 14:32 - 16 aug, 2023

Baserat på 2 omdömen

Spontant omdöme
21 nov, 2023

I somras var jag på provtagning. Jag vänta fortfarande på återföring från läkare. Jag funderar på att byta vård central

Spontant omdöme
11 nov, 2023

Väldigt bra bemötande av all personal, kompetenta, lyssnar och tar sig tid med patienterna. Har gått på denna vårdcentral i flera år för diabetes och högt blodtryck. Har en diabetes/blodtryckssköterska som är helt underbar. Duktig bra läkare.

Kontakt och öppettider

Måndag - Fredag:13:00 - 16:00