Östra Läkargruppen Praktikertjänst logo

Östra Läkargruppen Praktikertjänst

Välkommen till Östra Läkargruppen. Vi erbjuder en mångfald av tjänster för att tillgodose våra patienters önskemål. Vårt mål är att ge dig god tillgänglighet till vård av bra kvalitet med ett trevligt bemötande. Vi kan erbjuda besök hos familjeläkare, distriktssköterska och kurator. Vi har också nära samarbete med sjukgymnast, arbetsterapeut. I anslutning till vår mottagning finns Barnavårdcentralen Östra Läkargruppen

Informationen uppdaterades 12:21 - 17 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Östra Läkargruppen Praktikertjänst har fått i Nationella Patientenkäten.

Arbetsterapi, Kuratorsverksamhet, Dietistverksamhet, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Diabetesmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19

Recensionerna om Östra Läkargruppen är blandade, där personalen och atmosfären lyfts fram som stora plus, tillsammans med ett brett utbud av tjänster. Många patienter uppskattar den hjälpsamma personalen och tydliga informationen. Det finns dock klagomål på svårigheten att nå dem via telefon och appen samt brist på kontinuitet bland läkare. Sammantaget verkar vårdkvaliteten vara bra men kontakter och tekniska lösningar kan förbättras.
Bra läkare och personal
Mysig och trygg atmosfär
Tydlig och förståelig information
Tekniska problem med app
Bra samarbete med specialister
Hyrläkare saknar kontinuitet
Opersonligt bemötande ibland
barn, allmän vård, BVC
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (86) & Google (5).

1.5
1 omdöme
1.5
Bo H.
16 maj, 2025
Har sedan min listade tid ca 15 år, huvudsakligen hos samma läkare och under denna tid åtnjutit god vård. Kanske detta har samband med mitt tidigare jämna hälsotillstånd där jag vid årskontroller befunnits ha goda provvärden med undantag för sådana som, har med åldern att göra, enligt stående uttalande 6-7 år tillbaka. Någon som helst utvikning i frågan ges inte, trots tillkommande och av mig uppgivna besvär. Jag befinner mig inte oväntat i en vårdsituation med tillkommande krämpor som följd av just ålder, 90 år i närtid samt under behandling för kronisk cancer. Snabba vårdmöten a 15 min