Läkargruppen Munka Ljungby logo

Läkargruppen Munka Ljungby

Vi är en verksamhet i Praktikertjänst AB som ingår i Vårdval Skåne. Vår målsättning är att erbjuda dig och din familj god tillgänglighet till hälso- och sjukvård av hög kvalitet och trevligt bemötande. Vår verksamhet erbjuder dig och din familj besök hos familjeläkare, BVC-sköterska, distriktssköterska, diabetessköterska, undersköterska, kurator, dietist och arbetsterapeut. Vi har ett nära samarbete med sjukgymnasterna på Engelholm Rehab Center. Vår barnavårdcentral finns på Familjens Hus i Munka Ljungby, Götagatan 4, telefon 0431-311360

Informationen uppdaterades 22:27 - 14 okt, 2024

Här kan du se omdömen som Läkargruppen Munka Ljungby har fått i Nationella Patientenkäten.

Tidsbokning

Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård

Läkargruppen Munka Ljungby får främst beröm för sitt trevliga bemötande och bra tillgänglighet. Många patienter uppskattar de kunniga och trevliga läkare som finns på plats. Å andra sidan har vissa patienter upplevt långt ifrån tillfredsställande bemötanden och långa väntetider. För vissa har det varit svårt att få den vård och de tider de behöver. Detta har lett till en våg av både positiva och negativa upplevelser hos patienter.
Trevligt bemötande
Bra vårdpersonal
Vägrar ge vårdtider
Fantastiska läkare
N/A
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (88), Google (40) & Facebook (1).

2.4
Carina A.
5 jun, 2025
mkt okunniga, felaktiga bedömningar gång på gång. Otrevliga. Varnar verkligen för detta ställe!
2.5
Sara S.