Achima Care Roslunda Vårdcentral logo
Vårdcentral

Achima Care Roslunda Vårdcentral

Vi erbjuder en mångfald av tjänster för att tillgodose våra patienters önskemål. Vårt mål är att ge dig god tillgänglighet till vård av bra kvalitet med ett trevligt bemötande. När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Utöver grunduppdraget utför vi också resevaccinationer. Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare Via vår digitala tjänst Achima online (chatt) kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Länk hittar du via vår hemsida.

Informationen uppdaterades 12:24 - 1 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Achima Care Roslunda Vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Helgfria vardagar

Artrosskola, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Dietistverksamhet, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Livsstilsmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet

Achima Care Roslunda Vårdcentral får mycket blandade recensioner. På plussidan framhävs förbättringar i service och kompetenta läkare, medan möjligheten att snabbt nå dem via E-tjänst lyfts fram. Fysioterapin lovordas och bemötandet beskrivs oftast som vänligt. Nackdelarna som nämns är svårigheter att nå kliniken via telefon, långa väntetider och ibland otrevligt bemötande från viss personal. Vårdbehov upplevs inte alltid vara mötta.
Kompetenta läkare
Professionell fysioterapi
Vänligt bemötande
Svårt att nå via telefon
Långa väntetider
Otrevligt bemötande av viss personal
Snabb E-tjänst kontakt
Ej upplevd vårdbehov möts alltid
barn, akut tandvård, fysioterapi
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (87) & Google (49).

3.1
3.8
Lars J.
23 okt, 2024
Patient sedan 1973. Allt bättre nu .Duktiga medarb. (chef, läkare och distr. sköterskor) Samtliga dist.sköterskorna har givit mig mycket god service, då jag två ggr i i veckan får mina ben omlagda och behandlade. Ingen särskild nämnd, utan de fyra jag träffat har visat sig kunniga och tagit hand om mig på berömvärt sätt. Även chefen Maja och läkarna Nils Johansson och Peter Ripa vill jag framhålla. Stort Tack.
1.8
Christina B.
19 maj, 2024
Efter 10 år som patient här ger jag nu upp och byter vårdcentral. Har väntat på att få en tid till läkare i över 3 månader. Ett omöjligt kösystem verkar det som. På den nya vårdcentralen blev jag både välkomnad och prioriterad.