Vårdcentralen Ljungbyhed logo
Vårdcentral

Vårdcentralen Ljungbyhed

När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 12:22 - 13 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Ljungbyhed har fått i Nationella Patientenkäten.

82%

Hypertonimottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Provtagningsverksamhet, öppen vård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Kuratorsverksamhet, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Dietistverksamhet, Arbetsterapi, Flyktingmedicin, Primärvårdsrehabilitering, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19

Vårdcentralen i Ljungbyhed får överlag positiv feedback för sitt bra bemötande och hjälpsamma personal. Många patienter upplever att vårdcentralen är lättillgänglig och att personalen är trevlig. Däremot nämner vissa patienter att parkering kan vara ett problem och att det ibland sker ombokningar utan information. Nonchalant bemötande och bristande hjälp har också nämnts av några besökare. Sammantaget verkar mottagningen passa för vanliga vårdärenden och vaccinationer.
Bra bemötande
Bristande hjälp
Snabb hjälp
Ombokar utan besked
barn, vaccinationer, grundläggande vård
*Sammanfattat från Google (12) & Hitta (2).

Ninni E.
6 aug, 2024
Ljungbyhed vårdcentral är fantastisk på alla punkter ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Alltid så vänligt, hjälpsamt och proffsigt bemötande i telefonen och behöver hjälp på olika sätt och detta håller i sig vid besök hos provtagningen, distriktssköterskor och läkare. Det känns gott och tryggt att vara listad på vår fina vårdcentral, tycker både min man och jag 🙏
Jörgen O.
18 jul, 2024
Jag har alltid fått den hjälp jag behöver på utsatt tid och med perfekt uppföljning/återkoppling. Denna vårdcentral är ett föredöme