Vårdcentralen Centrum logo

Vårdcentralen Centrum

När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 10:35 - 12 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Centrum har fått i Nationella Patientenkäten.

Flyktingmedicin, Läkarverksamhet, särskilt boende, Vaccination mot covid-19, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Primärvårdsrehabilitering, Distriktssköterskeverksamhet, Hypertonimottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Arbetsterapi, Dietistverksamhet, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Livsstilsmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård

Vårdcentralen Centrum får mycket positiv återkoppling för sitt respektfulla bemötande och kunniga personal. Många patienter upplever att de snabbt fått den hjälp de behöver och personalen uppfattas som lyhörd och kompetent. Dock finns några som upplevt brister i kommunikationen mellan personal och att det kan vara svårt att få tider för besök. Överlag är intrycket att det är en vårdcentral som erbjuder bra vård och stöd i många situationer.
Fint bemötande
Kunniga och lyhörda
Brister i kommunikationen
Snabb respons
Bra för akut hjälp
Långa väntetider
akutvård, respektfulla möten, lyhörd personal
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (66), Google (3) & Facebook (2).

2.6
2.5
Stefan W.
11 sep, 2024
Det senaste året har min kära vårdcentral blivit allt annat än en fröjd att vara skriven hos. Efter 20 år där blir det flytt dit de tar allt på allvar hos en multisjuk.
Hussin A.
4 sep, 2024
Känns nästan omöjligt att få tag på sin doktor, har försökt få telefon tid i 30 dagar snart men mitt nummer står rätt på 1177 journal och jag har hänvisat till det via text genom kontakta mig på 1177. De skriver i journalen att det har ringt men jag har inte fått en notering eller röstbrevlåda samtal. Och det ringer ett gammalt nummer säger dom fast mitt nummer står rätt på 1177 journalen. Nej det blir att byta vårdcentralen snart om detta fortsätter ger det chans 2 veckor till. Jag har söndrig höfkula och höftleden är dålig efter 2 operation men dom har ingen hänsyn till att smärtsamt liv.