Vårdcentralen Centrumkliniken logo

Vårdcentralen Centrumkliniken

När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 11:22 - 23 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Centrumkliniken har fått i Nationella Patientenkäten.

Boka provtagning

Vaccination mot covid-19, Flyktingmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Primärvårdsrehabilitering, Distriktssköterskeverksamhet, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, barn och ungdom, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Arbetsterapi, Dietistverksamhet, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård

Vårdcentralen Centrumkliniken har fått positiv feedback gällande vissa vänliga och hjälpsamma personalmedlemmar, dock är det många patienter som har haft svårt att få läkartider. Vissa patienter har också upplevt vården som ytlig och känt sig nonchalerade. Problemet med olika läkare vid varje besök är återkommande för många. Helhetsintrycket är blandat, med betoning på tillgänglighetsbekymmer.
Nonchalant läkare
Ytlig undersökning
Snabb hjälp
Vänligt bemötande
N/A
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (71) & Google (5).

Susanne H.
18 jan, 2025
Urusel vårdcentral,ingen behandling mot min diabetes ingen ett års kontroll trots jag bott här fem år bryr sig inte ett dugg om sina patienter Lägg ner skiten
4.8
Sven-Inge J.