Vårdcentralen Linero Östra Torn logo
Vårdcentral

Vårdcentralen Linero Östra Torn

När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Vi kan ta emot ett begränsat antal patienter under vår drop in, tack för er förståelse och välkomna! Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 10:35 - 12 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Linero Östra Torn har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Måndag - Tisdag
till sjuksköterska
Onsdag - Fredag
till sjuksköterska

Vaccination mot covid-19, Vårdcentral (BT), Diabetesmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Distriktssköterskeverksamhet, Vaccinationsverksamhet, Kuratorsverksamhet, Dietistverksamhet, Arbetsterapi, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Allmänmedicin

Vårdcentralen Linero Östra Torn i Lund har fått blandade omdömen. Många patienter har upplevt att det är besvärligt med den frekventa personalomsättningen och att det ibland är svårt att nå vårdcentralen via telefon. Det finns kritik mot bemötandet och organisationen, men några patienter har haft positiva erfarenheter, nämnt trevlig och effektiv vård samt snabb tidbokning. Sammantaget framstår vårdcentralen som bra för allmän hälsa och vaccinationer, men det finns utrymme för förbättring i bemötande och kommunikation.
Otrevligt bemötande
Ständiga personalbyten
Dålig organisation
Trevlig personal
Effektiv vård
Svårt nå via telefon
Snabb tidbokning
allmän hälsa, vaccinationer
*Sammanfattat från Google (27) & Hitta (8).

3.4
1.5
Laureta K.
14 dec, 2024
Okompetent personal, som varit orsaken till en sen diagnos, de skickar runt en till olika läkare, bokar uppföljningsbesök men löser inte problemet och har sagt rakt ut ” vet inte vad vi ska göra”.Personen i fråga lever inte idag trots att han sökte vård otroligt många gånger innan diagnos sattes, varje vecka var han på vårdcentralen medan de tittade på och inte visste vad de skulle göra. Vårdcentralen borde granskas och stängas ner.
Eva A.
19 sep, 2024
Fantastiskt bemötande och engagerad personal! Jättenöjd!