Vårdcentralen Åhus logo
Vårdcentral

Vårdcentralen Åhus

När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Vi har en särskild barnprovtagning för de minsta. Även vuxna som är rädda för att bli stuckna är välkomna till denna mottagning. Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 22:30 - 14 okt, 2024

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Åhus har fått i Nationella Patientenkäten.

76%

Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Arbetsterapi, Dietistverksamhet, Livsstilsmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Flyktingmedicin, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Kuratorsverksamhet, Distriktssköterskeverksamhet, Primärvårdsrehabilitering, Allmänmedicin

Vårdcentralen Åhus får ett blandat mottagande i recensionerna. Patienterna uppskattar det vänliga och professionella bemötandet från provtagnings- och labpersonalen samt den snabba och effektiva hjälpen vid vissa tillfällen. Däremot kritiseras vårdcentralen för otrevlig och stressad personal, brist på kontinuitet i behandlingar och långa väntetider. Många patienter upplever också svårigheter med kommunikation och uppföljning, vilket leder till frustration.
Bra bemötande
Vänligt bemötande
Lång väntetid
Svår att nå
vuxna, barntandvård, vaccinationer
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (76) & Google (36).

3.2
Ingrid Å.
30 jan, 2023
Tillhört denna VC i 50 år fick alltid samma läkare, men de sista åren har det blivit mycket sämre personal som slutar, bara stafettläkare som sen inte följer upp fallen. Ta diabetessköterskor det fanns två stycken båda slutade sen lånades det in en varje onsdag och hon verkade inte alls intresserad av mina problem satt mest med ryggen åt mig. Verkar inte som personalen trivs där!
Christina A.
7 dec, 2022