Vårdcentralen Svalöv logo

Vårdcentralen Svalöv

När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 07:21 - 30 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Svalöv har fått i Nationella Patientenkäten.

Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Flyktingmedicin, Primärvårdsrehabilitering, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Dietistverksamhet, Kiropraktik, Arbetsterapi, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19

Vårdcentralen Svalöv får blandade recensioner. Många patienter uppskattar ett proffsigt bemötande och snabb hjälp för barn. Dock upplevs långa väntetider och bristande återkoppling som stora problem. Flertalet tycker att medicineringen inte alltid förklaras tydligt och att vården för psykisk ohälsa kunde vara bättre. En trivsam miljö och engagerad personal är dock plus. Totalt sett verkar det finnas potential för utveckling.
Proffsigt bemötande
Bristande återkoppling
Medicinering oklart förklarad
Sämre vid psykisk ohälsa
Snabba tider för barn
Rent och fint
Engagerad personal
Barn, enklare vårdärenden
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (60) & Google (38).

2.6
Anncharlotte K.
7 okt, 2024
Ringer inte upp på bokade tider utan ringer 2 tim senare om man har tur. Mkt svårt att få kontakt med ens läkare. De tror inte på att man har ont utan vill att man skall ha sjukgymnastik vid alla åkommer. Har fått luren slängd i örat flera gånger för att man är "jobbig" patient som ställer krav.
Victoria H.
8 mar, 2024