primary care

Aktuell information

BMM Mörmo gård har stängt: Fredagen den 16/5, 30/5 samt 13/6. BVC Mörmo gård har stängt fredagen den 30/5.

Till oss kan du vända dig med frågor som rör familjen, de små barnen och om att vara förälder. Familjecentralen är också en plats där man kan träffas och umgås med andra familjer. Hos oss samverkar landstinget, kommunen och Svenska kyrkan och vi erbjuder: Barnmorskemottagning - hit kan du komma på besök för att följa graviditeten, få preventivmedelsrådgivning, ta cellprov med mera. Barnavårdscentral - här följer vi ditt barns hälsa och utveckling, vaccinerar, ger råd med mera. Kurator - erbjuder råd och stödsamtal Öppen förskola - en mötesplats för barn och föräldrar. Vi vill vara med och bidra till en bra start i livet och skapa förutsättningar för en jämlik hälsa. Detta gör vi genom att förebygga ohälsa och vår ambition är att ge råd och stöd i ett tidigt skede. I huset finns också fritidsgård och ungdomsmottagning.
BMM Mörmogård: 010-8318401 BVC Mörmogård: 010-8318432 Annika Blom 010-831 84 35 Anna-Lena Kahlin 010-831 84 37 Carina Åhs Hermansson (tom 31/7) 010-8318438 Heléne Nilsson

Informationen uppdaterades 11:46 - 2 jun, 2025

Familjecentral, verksamhet