primary care

Vårdcentralen Kil

Till vårdcentralen kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa under hela livet. När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Om du behöver hälso- och sjukvård som inte vi kan erbjuda hjälper vi dig vidare. Välkommen till oss! Carina Eriksson, enhetschef 010-834 21 54

Aktuell information

Torsdag 5/6 har vårdcentralen Kil stängt. Vi hänvisar till övriga vårdcentraler i Region Värmland Vill du boka tid för provtagning, bokar du digitalt på 1177.se eller ringer 010-839 15 30

Informationen uppdaterades 05:42 - 5 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Kil har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin

3.3
Per F.
12 dec, 2023
Fick exakt den hjälpen jag behövde! Träffa Michael Hasselgren och fick rätt diagnos direkt! Klockrent!
1.8
Bo L.
3 jan, 2022
Varför ska det vara så svårt att få tag i vårdcentralen? Näst intill omöjligt. Har varit lovad en läkartid i ca 1,5 år, trots påstötningar, inte fått någon. Snart har det gått så långt att jag får uppsöka akuten, vilket känns onödigt. Har behövt ställa några frågor, men det är ingen idé att försöka nå vårdcentralen. Om ledningen skulle ta itu med detta, för det är ingen nyhet då det har varit så i flera år, och hela Kil är medvetna om detta. Det är ju ingen hemlighet att många söker sig till andra vårdcentraler och läkare pga detta problem. Bättring!!