Till vårdcentralen kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa under hela livet.
När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor.
Om du behöver hälso- och sjukvård som inte vi kan erbjuda hjälper vi dig vidare.
Välkommen till oss!
Enhetschef Magnus Sjöberg
010-834 74 42
Vårdcentralen Hagfors Ekshärad erbjuder vänligt och hjälpsamt bemötande med effektiv service, särskilt vid akuta situationer. Dock upplever många patienter problem med återuppringning och bristande kontinuitet med läkarkontakter, vilket påverkar upplevelsen negativt vad gäller medicineringsinformation och tydlighet under besök. Trots det är kliniken ett bra val för akut vård och allmänna hälsofrågor.
Vänlig och hjälpsam personal
Kontinuitetsproblem med läkare
Otillräcklig medicineringsinformation
Bristande information vid besök
akutbesök, allmän vård
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (157).
Vänlig och hjälpsam personal
Kontinuitetsproblem med läkare
Otillräcklig medicineringsinformation
Bristande information vid besök
akutbesök, allmän vård
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (157).