primary care

Alunda vårdcentral

Välkommen till Alunda distriktssköterskemottagning. Här finns distriktssköterska, barnavårdscentral och tidsbokad provtagning. Provtagning: Du måste boka din tid för provtagning antingen via 1177.se med bank-id eller ring till oss 018-611 07 90, val 3. Tillsammans med dig tar vi hand om din hälsa. Verksamhetschef Ann-Charlott Åkerblom

Aktuell information

Alunda vårdcentral har stängt från den 23/6 till den 15/8. Gimo vårdcentral är öppen hela sommaren 8-17 tel 018-611 07 90. Provtagning kl 8,15-10.30 endast tidsbokning via 1177.se eller 018-611 07 90/val 3. Ni som behöver förnya recept hör av er i god tid.

Informationen uppdaterades 09:37 - 4 jun, 2025

Sjukgymnastik/Fysioterapi, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Dietistverksamhet, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Tobaksavvänjning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT)