primary care

Hälsocentralen Ramsele

Hälsocentralen Ramsele är en av Region Västernorrlands hälsocentraler. Hit kan du vända dig med alla frågor som rör din hälsa. Vi erbjuder dig hälso- och sjukvård av personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet. Vi ger dig nära och trygg vård, oavsett var i livet du befinner dig.
Hälsocentralen Ramsele

Sommaröppet Ramsele och Junsele 2025. Läs mer under "Aktuellt".

Informationen uppdaterades 14:32 - 12 jun, 2025

+4662374#### Visa nummer

Vaccination mot covid-19, Barnhälsovård/BVC, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Läkarverksamhet, särskilt boende, Barnmorskemottagning, Kuratorsverksamhet, Diabetesmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vårdcentral (BT)

Hälsocentralen i Ramsele får blandade omdömen. Många patienter uppskattar den trevliga personalen och i vissa fall snabb behandling. Dock finns kritik mot långa väntetider för remisser och bemötandet från vissa läkare. Kommunikationsproblem vid besök rapporteras också. Det är viss frustration över återkommande problem och långsam hantering.
Trevlig personal
Lång väntetid för remiss
Dålig läkarbemötande
Kommunikationsproblem vid besök
Snabb behandling
N/A
*Sammanfattat från Google (11).