Sjukgymnasten undersöker och behandlar funktionsproblem som begränsar eller hotar att begränsa din förmåga att vara aktiv i vardagen. Du behöver inte ha remiss för att besöka en sjukgymnast.
För aktuell information om BålstaDoktorn, vänligen besök vår hemsida http://www.balstadoktorn.se
Sjukgymnast BålstaDoktorn erbjuder snabb och empatisk vård med kunnig personal, vilket uppskattas av många patienter. De får ofta beröm för hanteringen av blodprover. Däremot finns det kritik mot svårigheten att komma i kontakt med kliniken och bemötandet från vissa läkare. Kommunikationen och journalhanteringen har också fått anmärkningar. Sammantaget är vården bra och snabb men det finns utrymme för förbättringar i kontakten och kommunikationen.
Empatisk vård
Bra provtagning
Kunnig personal
Svårt att nå
Otrevliga läkare
Kommunikationsproblem
Felaktiga journalanteckningar
akut vård, blodprover
*Sammanfattat från Facebook (6), Google (4) & Hitta (2).