Enköpingshälsan logo

Enköpingshälsan

Vår husläkarmottagning erbjuder en samlad kompetens inom allmänmedicin med allmänläkare, distriktssköterska, diabetessköterska, inkontinenssköterska, dietist, fysioterapeut, kurator, psykolog samt Äldremottagning. Vid vårdcentralens laboratorium kan du lämna blodprov och urinprov efter remiss från vårdpersonal. Vi sköter provtagningar åt vårdcentralen och andra vårdgivare. Vissa prover analyseras på plats, andra skickas vidare till Akademiska laboratoriet för analys. Vi har ingen drop-in.

Informationen uppdaterades 11:27 - 9 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Enköpingshälsan har fått i Nationella Patientenkäten.

Sjukgymnastik/Fysioterapi, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Läkarverksamhet, särskilt boende, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Vårdcentral (BT), Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Dietistverksamhet, Tobaksavvänjning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård

1 omdöme
Gunnel J.
11 jul, 2024
Den bästa i alla avseenden, är så nöjd Jag har gått på fler vårdcentraler både här i Enköping och på annan ort.