primary care

Gottsunda vårdcentral

Vårdcentralen ligger vid entré A i Gottsunda centrum. Här finns bland annat distriktsläkare, distriktssköterska, barnmorska, sjukgymnast, dietist, psykolog och kurator. I ett videobesök ses vi i din telefon eller surfplatta. När vårdpersonal bedömer att videobesök passar, får du en bokad tid i appen Min hälsa. Med våra e-tjänster kan du bland annat förnya recept, avboka tid eller kontakta oss. Tillsammans med dig tar vi hand om din hälsa. Verksamhetschef Frida Sellén

Informationen uppdaterades 05:59 - 3 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Gottsunda vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

85%

ej helgdagar

(ej helgdagar)

Drop-in-tider

Provtagning
Provtagning

Läkarverksamhet, särskilt boende, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Tobaksavvänjning, primärvård, Hjärtsviktsmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Dietistverksamhet

3.5
3.3
Moniqa G.
17 jul, 2024
För provtagning får man vänta i timmar o har man otur blir man hemskickad för att återkomma nästa dag. Den som skall ta provet sa till mig; "-Suck! Och jag som hade tänkt gå o äta lunch!" Vad är det för vårdpersonal som säger så till en pat??? Vad skall det betyda, jag som pat har inget med hennes lunch att göra.
3.8
Moniqa Britt-Marie G.
21 jun, 2024
Vad är det med Gotts VC? Skulle lämna urinprov, mitt nr kom upp, då säger usk till mig; "-Suck! Jag skulle gå på lunch nu!" Väntade på u-provsvaret före jag träffade läk. Väntade i över 1½ tim! Insåg att ngn läkare skulle jag inte få träffa o bad att få gå hem. Då skrev de "Avvek" i journal. Det tar inte 2 tim för provsvar med sticka. Skickades till psykolog pga sömbesv. Berättade lite om mig själv o då säger hon; "-Berätta inte mer, SÅNA som DU vill bara tala om er själva!" Utan att veta ngt om mig, säger hon att jag aldrig var glad eller lycklig! Har fått trauma efter att träff psykol.