primary care

Storvreta vårdcentral

Mottagningen på Vattgårdsvägen har sommarstängt V 25 till och med V 33 (16 juni till och med 15 augusti).

Välkommen till en liten vårdcentral mitt i Storvreta. Här finns bland annat distriktsläkare, distriktssköterska, dietist, psykolog och fysioterapeut. I ett videobesök ses vi i din telefon eller surfplatta. När vårdpersonal bedömer att videobesök passar, får du en bokad tid i appen Min hälsa. Önskar du boka tid så chatta med oss i 1177 Direkt. Har du frågor om fakturor eller öppettider, kontakta oss via 1177 direkt, välj Administrativa Frågor. Verksamhetschef Daniela Baretta Furfält.

Informationen uppdaterades 12:03 - 28 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Storvreta vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

+4618611#### Visa nummer

(ej helgdagar)

Drop-in-tider

Endast provtagning

Distriktssköterskeverksamhet, Läkarverksamhet, särskilt boende, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Tobaksavvänjning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Allmänmedicin, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Dietistverksamhet, Provtagningsverksamhet, öppen vård

1 omdöme
Torbjörn L.
16 jul, 2024
Värdelöst kösystem för kontakt, efter ett par minuter efter öppning var det stängt/fullt. Omöjligt att få tag i någon.