karta knapp bakgrund

Västgötaresan 64, Uppsala

Öppet idag från 08:00

Aktuell information

Hos oss på Capio vårdcentral Sävja kan du ta vaccin för influensa och covid samtidigt. Gäller riskgrupp och +65 år. Boka via webtidbok i 1177 eller ring 018-183700 tonval 7. Lab öppettider 27/12-5/1. Öppet för alla 8-12 Lunchstängt 12-13, eftermiddagen endast provtagning på de patienter som är här på besök.

Om oss

Varmt välkommen till Capio Vårdcentral Sävja!

I trevliga lokaler på Västgötaresan 64 i Uppsala, hittar du Capio Vårdcentral Sävja. Här får du hjälp av kunniga läkare och sjuksköterskor med dina besvär, så att du kan uppnå bästa livskvalitet. Vårt vårdutbud är brett och vi erbjuder professionell vård både digital och fysisk väg.

Capio Vårdcentral Sävja erbjuder heltäckande vård

Hos oss kan du få hjälp med det mesta som är kopplat till din hälsa, som till exempel:

• Diabetes
  • Provtagning
  • Sår
  • Psykoterapi

Du kan välja Capio Vårdcentral Sävja som din vårdcentral

Om du listar dig på en vårdcentral innebär det att du valt en vårdcentral som du är ansluten till. Du går sedan dit för alla dina vårdbehov. Att lista sig ökar känslan av kontinuitet och trygghet för dig som patient, då du ofta får träffa samma samma personal och läkare när du kommer till mottagningen. Vi på Capio arbetar efter ledorden bota, lindra och trösta.

Välkommen att välja Capio Vårdcentral Sävja som din vårdcentral, eller boka en tid idag!

Informationen uppdaterades 14:51 - 16 aug, 2023

0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00