Medicinmottagningen - Lasarettet i Enköping logo
Internmedicinsk verksamhet

Medicinmottagningen - Lasarettet i Enköping

Våra specialistfunktioner behandlar framför allt hjärt- och kärlsjukdomar, stroke och diabetes samt blod- och tumörsjukdomar. Vi som arbetar här är läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, fotterapeut, dietist, psykolog och medicinska sekreterare. Våren 2013 Hbtqi-certifierades medicinmottagningen med omcertifiering 2016 och 2019.

Informationen uppdaterades 08:44 - 20 dec, 2024

Kardiologi, Internmedicin

Medicinmottagningen vid Lasarettet i Enköping har många lovord för trevlig och hjälpsam personal. Några recensenter uppskattar även den effektiva vården och den lättillgängliga parkeringen. Dock förekommer klagomål på långa väntetider, otrevlig personal samt svårigheter att nå kliniken via telefon. Några patienter uttryckte önskemål om fler specialistläkare. Sammantaget finns en blandning av både positiv och negativ feedback.
Trevlig och hjälpsam personal
Långa väntetider
Effektiv vård och snabb service
Lättillgänglig och gratis parkering
Otrevligt bemötande från viss personal
Svårt att få kontakt via telefon
Bra bemötande under röntgen
Brist på ögonläkare
Akut vård, röntgen, internmedicin
*Sammanfattat från Google (29).