Premicare Bergsjö hälsocentral logo

Premicare Bergsjö hälsocentral

Bergsjö hälsocentral är belägen i den västra delen av Nordanstigs kommun. På Bergsjö hälsocentral hittar du all kunskap samlad för vård som finns nära och används ofta. Vi arbetar i team inom hälsocentralen för att ge dig den vård du behöver. Vi har även en distriktssköterskemottagning i Hassela en dag i veckan. Dessutom ansvarar vi för läkarinsatser på kommunens särskilda boenden Sörgården samt...
Premicare Bergsjö hälsocentral

Vi har även en distriktssköterskemottagning i Hassela en dag i veckan. Dessutom ansvarar vi för läkarinsatser på kommunens särskilda boenden Sörgården samt Bollebo i Bergsjö.

Hos oss träffar du läkare, sjuksköterska, undersköterska, diabetessköterska, inkontinenssköterska, astma/KOL sköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Vår BVC svarar för kontroller av barnens hälsa.

Vänd dig till oss när du behöver:
* viss utlandsvaccination
* friskintyg för körkort
* hälsokontroll
* medicinsk fotvård
* dietist

Informationen uppdaterades 12:46 - 25 mar, 2025

Här kan du se omdömen som Premicare Bergsjö hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Allmänmedicin, Vårdcentral (BT), Barnhälsovård/BVC, Distriktssköterskeverksamhet, Läkarverksamhet, särskilt boende, Primärvårdsrehabilitering

Premicare Bergsjö Hälsocentral erbjuder snabb och effektiv akutvård med kompetent personal och bra service. Många patienter pekar på vissa återkommande brister när det gäller delaktighet i vården och tillräcklig information. Trots vissa brister uppskattas det snabba agerandet vid akuta situationer.
Snabb akutvård
Kompetent personal
Bra service
Brist på involvering
Otillräcklig information
Dålig hjälp ibland
akut tandvård, barn
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (51) & Google (9).