Björkhagens husläkarmottagning logo
Vårdcentral

Björkhagens husläkarmottagning

För dig med diabetes har vi en godkänd Diabetesmottagning där vi erbjuder regelbundna diabeteskontroller, kost- och motionsråd samt förskrivning av diabeteshjälpmedel. Vi registrerar vi alla diabetespatienter till det nationella kvalitetsregistret NDR (Nationella Diabetesregistret) för att kunna utvärdera hur väl vi sköter vården av våra diabetespatienter. För rådgivning och tidsbokning ring vår...
Björkhagens husläkarmottagning

För rådgivning och tidsbokning ring vår mottagning. Detta gäller alla besvär och symtom. Har du besvär såsom hosta, feber eller andra symtom som vid covid-19: ring vår mottagning för råd innan du besöker mottagningen.

LAB öppet: Mån-Fre 08:00-12:00 tfn. 08-409 158 24 Sommarstängt 21/7-9/8 vi hänvisar till Karolinska lab exempelvis Dalens sjukhus, Södersjukhuset
Vi är en godkänd Astma-KOL-mottagning.

När husläkarmottagningen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 07:25 - 13 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Björkhagens husläkarmottagning har fått i Nationella Patientenkäten.

Tisdag - Fredag
Måndag
Sommaröppettider

Tisdag - Fredag
Måndag
sommaröppettider

Allmänmedicin, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Hypertonimottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, barn och ungdom, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Medicinsk fotvård, Distriktssköterskeverksamhet

Björkhagens husläkarmottagning har fått beröm för sitt professionella bemötande och lättillgänglighet. Vissa patienter upplever snabba läkartider och kompetent personal, vilket ger trygghet och bra vårdupplevelse. Dock finns det kritik om ofullständiga diagnoser och behandlingar samt brist på nödvändig information, vilket påverkar förtroendet. Trots detta verkar mottagningen fungera väl för många patienter och lämpar sig särskilt för vård av diabetes och astma/KOL.
Professionellt bemötande
Snabba läkartider
Kompetent personal
Bra uppföljning
Diabetiker, astma/KOL-patienter
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (64) & Google (5).

2.1
Nora L.
12 jun, 2025
Oerhört svårt att boka tid, vilket varit återkommande de få gånger jag vänt mig hit. Inte särkilt trevlig personal då kontakten känns kall och ej bestående av någon som helst genuinitet. Skulle påstå att du lättare botar dig själv genom att googla, snarare än att söka sig hit. Jag skulle starkt avråda från att lista sig på denna mottagning, ett mirakel att dom fortfarande får hålla öppet.
3.8
Ousmane C.
10 mar, 2025
Doktor Martine, mycket bra läkare, hon tar väl hand om människor, lyssnar på dem och hon är respektfull ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️