Premicare Timrå logo

Premicare Timrå

Vi erbjuder ett brett utbud av hälso- och sjukvård. Vårt mål är att du ska få bästa möjliga tillgänglighet, service och bemötande när du behöver hjälp. Hos oss har du tillgång till läkare, distriktssköterskor, sjukgymnaster, kurator, sjukskrivningskoordinator, BVC-mottagning och MVC-mottagning. Vi sätter patienten i centrum varför det är viktigt att du får rätt vård av rätt person.

Informationen uppdaterades 23:30 - 13 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Premicare Timrå har fått i Nationella Patientenkäten.

Besökstider

Allmänmedicin, Barnhälsovård/BVC, Distriktssköterskeverksamhet, Barnmorskemottagning, Medicinsk fotvård, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Arbetsterapi, Vårdcentral (BT)

Premicare Timrå är en vårdcentral som får höga betyg för sitt vänliga bemötande och förmåga att ge snabb tillgång till vård, även under semestertider. Många uppskattar den personliga servicen, inklusive möjlighet till daglig hjälp. Det finns dock återkommande klagomål på kontaktmöjligheterna, såsom långa telefonköer och avsaknad av återuppringningstid, vilket gör det svårt att nå vårdcentralen. Personen som söker vård behöver vara flexibel gällande tidsbokning. Helhetsintrycket är blandat men bemötandet uppskattas av många.
Fantastiskt bemötande
Inget återuppringningssystem
Bristande bemanning
Vårtjänster på plats
BVC, MVC, patienter med tidsflexibilitet
*Sammanfattat från Google (16).

Anna-Liisa L.
15 feb, 2025
När jag har besökt Premicare Timrå och jag har träffat varje gång ST-läkare och fått den hjälp som jag behöver.Vänlig personal.
Katarina F.
3 jul, 2024
Fantastiskt trevlig personal, bokat på lättakuten fick tid samma dag! Inte första ggn det hände