Järna vårdcentral logo

Järna vårdcentral

Här finns hälso- och sjukvård för hela familjen. Vi erbjuder en samlad verksamhet med husläkarmottagning, distriktsskötemottagning och diabetesmottagning samt barnhälsovård och hemsjukvård. I samma byggnad finner du även Järna Rehab som kan hjälpa dig med arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut/sjukgymnast och kiropraktor. Medicinsk rådgivning och bokning av läkartid sker via mottagningssköterska...
Järna vårdcentral

Medicinsk rådgivning och bokning av läkartid sker via mottagningssköterska på telefon.

Du kan boka både fysiska och digitala besök.
Telefonen är öppen för bokning mellan 08.00-17.00. Du ringer in via vårt bokningssystem och får välja en telefontid då mottagningssköterskan ringer upp dig.

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 06:16 - 15 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Järna vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Kuratorsverksamhet, Tobaksavvänjning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Medicinsk fotvård, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Psykologverksamhet, vuxna

Järna vårdcentral får blandade recensioner, men har erfarna sjuksköterskor och trevlig personal enligt några patienter. Tyvärr är kommunikation och väntetider stora problem enligt många, och organisationen har kritik även för felaktigt namnrop och brist på digitala tjänster. Trots detta värdesätter några det professionella bemötandet från personalen.
Långa väntetider
Trevlig personal
Professionellt bemötande
Fel namnrop i väntrum
Brist på digitala tjänster
N/A
*Sammanfattat från Google (48).

1.4
1.3
Marcus V.
29 jan, 2025
Under all kritik. Värdelöst system med drop in som ej fungerar. Långa väntetider. Personalen ta emot feedback och vägrar kontakta Verksamhetschef Linda Grip. Hänvisar till blankett att fylla i men kan inte svara på hur/om jag sedan får återkoppling på min feedback. Ingen önska att förbättras och beter dig illa mot kunder. Undvik denna vårdcentral.
Ben H.
17 sep, 2024
Efter att ha varit Järna VC trogen sen 2001 tar det nu slut. Svårt och omständligt att boka tid hos läkare. Vid mitt senaste besök var min husläkare ledig, jag fick istället träffa en läkare som var otrevlig och hade svårt att förstå när jag försökte förklara att jag har en kronisk sjukdom. Läkaren gjorde ingen undersökning, bad mig inte beskriva symptom eller någonting. Istället satt hen och stirrade i skärmen och ifrågasatte den behandling som specialistläkare på Södertälje sjukhus fastställt. Dock vill jag påpeka att personalen i receptionen var toppen. Nu byter jag vårdcentral!