Kvarnholmens vårdcentral Praktikertjänst logo
Vårdcentral

Kvarnholmens vårdcentral Praktikertjänst

Kvarnholmens vårdcentral är en del av Praktikertjänst. Hos oss träffar du läkare som är specialiserade inom allmänmedicin samt sjuk- och undersköterskor med lång erfarenhet inom primärvården. Är du i behov av annan specialiserad vård hjälper vi dig med en bedömning och remiss till rätt klinik. Samma sak gäller om du har behov av att träffa en samtalsterapeut eller sjukgymnast. Digital kontakt I...

Digital kontakt
I Mitt PTJ kan du få hjälp med rådgivning, tidsbokning, receptförnyelse och flera andra tjänster. Vill du veta mer om tjänsten, besök vår webbplats

Om du inte har möjlighet att använda vår digitala tjänst så ringer du oss istället.

När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 06:40 - 4 okt, 2024

Här kan du se omdömen som Kvarnholmens vårdcentral Praktikertjänst har fått i Nationella Patientenkäten.

91%

Onsdag
Tisdag
Kvällsöppet
Måndag

Medicinsk fotvård, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Distriktssköterskeverksamhet, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Vårdcentral (BT), Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Allmänmedicin, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet

Kvarnholmens vårdcentral får mestadels positiva omdömen för sin snabba och effektiva service. Många patienter uppskattar det trevliga och professionella bemötandet från personalen samt den smidiga digitala tjänsten. Öppettider och tillgänglighet får också godkänt betyg. Å andra sidan nämns vissa problem med otrevligt bemötande från specifika läkare och felaktig information i journalerna. Det har också varit problem med att nå vissa tider.
Snabb återkoppling
Utmärkt bemötande
Proffsig och lyhörd personal
Digitaltjänst smidigt
Bra tillgänglighet
Ibland otrevlig läkare
Vissa läkare osäkra
Felaktig journalinformation
Svårt att nå vissa tider
akut vård, primärvård, digital rådgivning
*Sammanfattat från Google (27) & Facebook (3).

3.4
Susanne P.
13 nov, 2024
Har en superbra läkare (Magnus) som lyssnar, är lugn och tydlig och alltid kollar upp om jag är orolig för något. Receptionen kan variera en hel del i bemötande men det kan jag leva med :)
Claes O.
3 jul, 2024