Om Capio Vårdcentral Åkermyntan, Hässelby/Vällingby
Vi vill göra er uppmärksamma på att Capio vårdcentral Åkermyntan har ett uppdrag att hjälpa barn och ungdomar, 6-17 år med psykiska ohälsa. Det är ett komplement till BUP som behandlar mer allvarliga tillstånd. Vårt psykosocial team består av psykologer och psykoterapeuter som är utbildade att ta emot alla åldrarna. Vi tar emot föräldrar med frågor kring förhållningssätt till barns svårigheter. Vi tar emot barn och föräldrar för gemensam problemlösning. Vi tar emot barn enskilt i överenskommelse med föräldrar. Vi tar emot äldre tonåringar individuellt efter mognadsnivå. När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden via Capio Go alla dagar, året runt, fram till klockan 22. Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare: https://capio.se/digitala-tjanster/capio-go/
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
80.5av 100
Helhetsbetyg 2024
±9.9 konfidensintervall
62 svar (37% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck83.0±9.5Medel 80.1
Emotionellt stöd72.6±12.7Medel 76.6
Delaktighet och involvering78.5±10.3Medel 79.8
Respekt och bemötande82.5±9.5Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering78.1±10.4Medel 72.6
Information och kunskap79.3±10.1Medel 76.5
Tillgänglighet83.6±9.2Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Capio Vårdcentral Åkermyntan får blandade recensioner. Några patienter uppskattar snabb och effektiv service samt trevlig personal i receptionen. Deras digitala tjänst är också uppskattad av vissa. Samtidigt upplever många att det är krångligt att få en bokad tid och att det ofta är olika läkare från gång till gång, vilket skapar osäkerhet. Vissa patienter rapporterar även om dåligt bemötande och långa väntetider. Se över om det passar dina behov innan du väljer denna vårdcentral.