Borås Vårdcentral logo

Borås Vårdcentral

Borås Vårdcentral och BVC är en modern vårdcentral mitt i Knalleland, där vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta dina vårdbehov. Vårt mål är att ge snabb, professionell och trygg vård med patientens behov i centrum, alltid med kontinuitet och omtanke. Hos oss hittar du erfarna distriktsläkare och distriktssköterskor, samt specialiserade sjuksköterskor inom astma/KOL och diabetes som ger dig stöd i din vardag. Vi erbjuder även en omfattande BVC-avdelning med hälsoundersökningar, vaccinationer och rådgivning om ditt barns utveckling fram till förskoleåldern. För dig som söker stöd för psykisk hälsa har vi både samtalsmottagning och psykologmottagning. Här kan du få professionell hjälp med att hantera stress, ångest eller andra livsutmaningar. Vår rehabkoordinator finns dessutom tillgänglig för att stödja dig genom hela din rehabiliteringsresa, från planering till återgång i arbete. Vi är här för dig och din hälsa. Välkommen till Borås Vårdcentral och BVC, vård med omtanke och kvalitet!

Informationen uppdaterades 17:58 - 2 dec, 2024

Här kan du se omdömen som Borås Vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Torsdag
Tisdag
Onsdag
Måndag

Drop-in-tider

Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vårdcentral (BT), Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19

Borås Vårdcentral får beröm för sitt trevliga bemötande, snabba tider och fräscha lokaler. Många patienter uppskattar den erfarna personalen och tydlig hantering av behandlingar. Dock förekommer klagomål på bristande journalhantering och en del stressad personal. Betydande kritik riktas mot vissa läkare för att vara svåråtkomliga eller ibland ogina i sin kommunikation, vilket kan påverka patienter med mer komplexa behov.
Bra bemötande
Otillgänglig läkare
Stressad personal
Vissa ogina bemötanden
barn, akut vård, hälsoundersökningar
*Sammanfattat från Google (47) & Facebook (1).

3.7
Martin Å.
30 maj, 2023
Varit Patient här i ett antal år Efter provat flera olika vårdcentraler Har jag blivit så bra bemött och fått ordning på både mitt liv och hälsa Stort tack till alla Speciellt Dr Daniel
1.8
Erik H.
7 apr, 2023
Det är det sämsta stället under hela mitt liv,alla kategorier. Läkaren rusar in. Säger att han inte har tid med mig. När jag försöker förklara problemet så säger han att jag pratar för mycket. Han är HELT ointresserad. Det är andra gången jag råkar ut för en sådan läkare där. Första gången när jag hade stora problem så tyckte läkaren att jag skulle tänka positivt. Jag rekommenderar inte detta ställe till någon.