Vi erbjuder tillgänglighet och kontinuitet. Här arbetar läkare som är specialister i allmänmedicin, ST-läkare (blivande specialister), AT-läkare, sjuksköterskor och distriktssköterskor inom BVC, diabetes, astma/KOL, inkontinens, äldresköterska (med möjlighet till att göra hembesök), fotvård mm. Här arbetar tre psykologer. Vi har egen rehabmottagning. Vi utför ej resevaccinationer. Vi arbetar med drop-in till läkare på förmiddagar och bokade tider på eftermiddagarna. Boka via vår hemsida på Nötkärnan+. Ingen tidsbokning via sjuksköterska. Se vår hemsida för mer information. www.bergsjonvardcentral.se
Stängt helgdagar.
Verksamhetschef: Christer Andersson
Laboratoriet har öppet vardagar kl. 8.00-16.00, stänger dock kl. 12.00 på fredagar och dag före helgdag. Onsdagar öppnar lab kl. 8.30.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
76.4av 100
Helhetsbetyg 2024
±8.4 konfidensintervall
98 svar (23% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck78.0±9.1Medel 80.1
Emotionellt stöd78.5±9.2Medel 76.6
Delaktighet och involvering83.5±8.0Medel 79.8
Respekt och bemötande82.0±8.0Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering79.0±8.2Medel 72.6
Information och kunskap74.5±8.8Medel 76.5
Tillgänglighet73.7±8.8Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Nötkärnan Bergsjön Vårdcentral och BVC har en vänlig och hjälpsam personal, vilket uppskattas av många patienter. Lokalerna upplevs som rymliga men vissa tycker att väntetiderna är långa och att kommunikationen kunde vara bättre. Buller i väntrummet och bristande läkarkontinuitet är också några av de negativa aspekterna som får kritik. Blodprovtagningspersonalen får dock beröm av flera. Kliniken passar främst för barn och allmän vård.
Vänlig personal
Brist på lyhördhet
Mindre tillgänglig service
Buller i väntrum
barn, allmän vård
*Sammanfattat från Google (6) & Nationell patientenkät (96).
Vänlig personal
Brist på lyhördhet
Mindre tillgänglig service
Buller i väntrum
barn, allmän vård
*Sammanfattat från Google (6) & Nationell patientenkät (96).